Elong Outdoor Product Limited

Despre noi

Elong Outdoor Product Limited este situat în orașul Huizhou, provincia Guangdong, care a fost înființată în 2004. De la entuziasmul din sporturile de tir cu arcul, am început să intrăm în această industrie. Fondatorulnostru are o experiență completă în domeniul conexe.

At început, procesăm în principal săgeată pentru cliențiinoștri străini. Apoi,ne perfecționăm în mod continuu fabricanoastră, cum ar fi dezvoltarea propriilor săgeată de marcă, arcul, arcul tineretului,protective unelteși alte accesorii de tir cu arcul conexe pas cu pas. Până acum avem o zonă modernă de atelier de aproximativ 11.680 de metri pătrați. Cum ar fi atelierul de ștanțare, atelierul de strungare, atelierul de plastic, atelierul de materiale de maretech, atelier de asamblare, departamentul de control al calității, departamentul de materiale, departamentul de materiale. Nat prezent, putem produce 20.000 de săgeți pe zi și diverse tipuri de accesorii.-&

&&Apreciem OEM#odm proiect Corporation. După 17Year39; S Dezvoltare, produselenoastre sunt vânzarea caldă atât în ​​casă cât și în străinătate.

tto atinge o astfel de dezvoltare și realizări, cu excepția întregiinoastre eforturi ale echipei, este, de asemenea, inseparabilă de sprijinul clienților. Scopulnostru este întotdeauna: urmăriți excelența, profesia și calitatea înaltă !

Anchetă

Anchetă